Toonaangevend,
helder en scherp geprijsd!

Larsen larsen set snaar voor cello

snaarset
maat1/8
uitvoering--
kernstaal
wikkeling
overige kenmerken--
tensiemedium (39.9 kg)
fabriekscode--
webwinkel code301.382

Opmerking Snaarwijzer.nl

Voor 4/4 celli: Naast de Jargar snaren zeer populair bij cellisten. In onze werkplaats starten wij bij voorkeur met Larsen snaren bij het optuigen van een moderne cello. Met de verschillende sterktes van de standaard Larsen snaren en de 'Soloist' versie kunnen we een cello vaak goed in balans brengen. De snaren zijn in de hoogte warm en rond en in de lage registers krachtig en vol. Vooral de Jargar 'a' snaar is op menige cello vervangen door de Larsen 'a' snaar.
De 'soloist'is net wat meer briljant dan de gewone Larsen. De 'wire core' variant voor de 'g/c' snaar geeft nog extra mogelijkheden om te kleuren in de lage registers. Ze zijn krachtig, vol en soepel in het spel
Voor kleine maten:
Mooie krachtige en heldere klank.

Opmerking fabriek

Staalsnaren; met deze unieke spiraalkern wordt voldaan aan de wensen van solisten, orkestleden en uitvoerenden van kamermuziek: een krachtige grote toon, diep, een wonderschone sonoriteit en een kenmerkende helderheid. Tevens zijn ze helder in aanzet en geven een directe respons.

Larsen Fractional Cello: Keeping all things in proportion: Our aim was to offer Larsen cello for smaller instruments without compromising the Original Larsen sound. Our fractionals are purpose designed, perfectly proportioned versions of our full size Originals. The same high grade steel cores wound for A and D in stainless steel flat wire, while G and C are based on a concentric multi-stranded steel core wound with high grade tungsten. All supplied bespoke for 3/4, 1/2, 1/4, and 1/8 size cello.