Toonaangevend,
helder en scherp geprijsd!

Thomastik vision titanium orch. set snaar voor viool

snaarset
maat4/4
uitvoering--
kernkunststof
wikkeling
overige kenmerken--
tensiemedium (22.3 kg)
fabriekscodeVIT100o
webwinkel code106.602

Opmerking Snaarwijzer.nl

Onze ervaring is tot nu toe beperkt, maar we hebben de indruk dat ze vrij helder zijn en gemakkelijk aanspreken. De claim van de fabrikant dat het een goede vervanger zou zijn voor darmsnaren roept wel een vraagteken op. Mogelijk omdat ze een lagere spanning hebben. Bent u uit op een kunststofsnaar met darmsnaar klankkarakteristiek, probeer dan liever 'corelli alliance vivace' of 'obligato'.

Opmerking fabriek

'Vision Titanium Orchestra' is speciaal voor orkest maar ook kamermuziek goed te gebruiken.Ze zijn vooral ontwikkeld om darmsnaren te vervangen. De kogel is gemaakt van titanaat om de pure klank van het instrument naar voren te brengen. Korte inspeelperiode, goede modulatie en respons, pure toon,stabiel, lage spaning, goed te combineren met andere kunststofsnaren en darmsnaren.

Vision Titanium Orchestra™ strings were developed to replace gut strings and are perfect for orchestra and chamber music players. They can be mixed and matched with both synthetic core strings and pure gut strings. Using advanced synthetic core technology they settle in very quickly, offer unparalleled tuning stability and respond quickly. Ball ends are made of Titanal.