Winkelwagen | Uw account

Toonaangevend,
helder en scherp geprijsd!

Huren van een strijkinstrument

De verhuur van strijkinstrumenten krijgt bij ons veel aandacht. Het is een misvatting om slechte en goedkope instrumenten in de verhuur te stoppen. Wij zijn van mening dat een verhuurinstrument goed moet zijn, ook voor een beginner!

Een strijkinstrument leren bespelen is al moeilijk genoeg. Wij zorgen ervoor dat het instrument perfect is opgetuigd en goed klinkt. Een instrument moet faciliterend werken, ook de starter kan worden gefascineerd en gemotiveerd door een mooie klank.

Beginnen op goedkope en slecht afgestelde instrumenten is als beginnen op een piano met 'hangende' toetsen. De kans is groot dat je kind niet doorzet. Kleine ogenschijnlijk financiĆ«le voordelen lopen uit op een verlies: je kind raakt gedemotiveerd, zijn/haar en jou geĆÆnvesteerde tijd en de kosten van de lessen en het instrument.

Reserveer tijdig

Vooral aan te raden in het begin van het schoolseizoen en bij huur van celli.

Afhalen

Je krijgt van ons alle uitleg bij uitreiking van het instrument Tevens kijken we bij kinderen naar de juiste maat, of het kinnebakje de juist vorm heeft en er een schoudersteun nodig is.
Ook krijgt je onze folder 'Huren met Plezier' voor kinderen mee met allerlei informatie over het instrument.

Betaling

Volgens onze voorwaarden is bij directe betaling het instrument ook meteen verzekerd. Je kunt kontant betalen of pinnen.

Voor onze prijzen en huurvoorwaarden klik hier.