Winkelwagen | Uw account

Toonaangevend,
helder en scherp geprijsd!

Werkplaats

Wat bieden we je in zoektocht naar service, instrumenten, strijkstokken en accessoires?

Keuze

Geen instrument of strijkstok is hetzelfde! Elk instrument klinkt anders - ook eenvoudige fabrieksinstrumenten met hetzelfde serienummer. Strijkstokken moet je voelen voor balans, gewicht en souplesse. Speel en vergelijk! Bij de ons kunt je minstens vijf instrumenten of strijkstokken binnen je budget op een rij leggen en daaruit de beste kiezen!

Maatwerk

Kammen snijden is specialistenwerk. Kant en klaar opgetuigde instrumenten uit de fabriek voldoen zelden. Kinsteunen zijn - zelfs met dezelfde naam - zeer verschillend. Een kinsteun is gelijk het passen van schoenen. Er zijn meer dan 25 modellen! Geen enkele reparatie of restauratie is hetzelfde, per definitie maatwerk.

Ervaring

In de praktijk worden wij geconfronteerd met de gevolgen van een verkeerde keuze van koffers in de vorm van reparaties. Instrumenten moeten in je koffer veilig zijn opgeborgen. Een kofferdeksel tegen de kam, een cellokrul rustend op de bodem van een kist e.d. kunnen tot grote schade leiden. Niet alle instrumenten zijn in elke kist veilig opgeborgen. Pas, meet, voel en vergelijk!

Service

De vioolbouwer is gericht op een goede service. Ook na de aanschaf van een viool. Nieuwe instrumenten 'bewegen' vooral in het eerste jaar. Voor het nastellen van de stapel, kam en sleutels kunt je bij ons terecht, maar gewoonlijk ook als er na aanschaf een fout in het product zou blijken te zitten.